Relaterade artiklar

2013-10-07

Dagbok från Mosel och Rhen

Jan Holmström var Grand Tours ciceron på vinkryssningen längs Mosel och Rhen, med avresa 14 september 2013. Här kan du läsa hans dagbok från resan:

Läs mer »

2013-10-23

Ukraina är ett rikt land!

I september 2013 genomförde vi en spännande kryssning längs Dnieper från Kiev till Odessa. Med på fartyget fanns Bo Holmström - tidigare reporter, TV-profil och Grand Tours ciceron. Här kan du läsa vad han har berätta från resan och om Ukraina.

Läs mer »

Relaterade Nyheter

2013-06-14

Gilla oss på Facebook

På Grand Tours Facebooksida lägger vi ut nyheter och erbjudanden om våra resor och olika evenemang. Gilla oss på Facebook så missar du ingenting!

Läs mer »

2016-01-01

Beställ vår nya resekatalog!

Vår resekatalog för vårt jubileumsår 2016 är klar, fylld med reseinspiration och en mängd nya spännande resor. Beställ hem ditt eget exemplar – eller bläddra i katalogen direkt på webben. Trevlig läsning!

Läs mer »

Bild tillhörande Jul och nyårsresor 2016

Jul och nyårsresor 2016

Passa på att resa bort och uppleva något nytt över storhelgerna! Unna dig en julresa eller nyårsresa med god mat och trevligt sällskap. I år erbjuder vi återigen vår populära Jul & Nyårsresa till Almuñécar i Spanien, vår fantasiska Nyårskryssning på Donau och en festlig Nyårskryssning till Amsteradm. Vi har även en ny resa; till Nerja över jul och nyår. Välkommen att boka in dig och fira Jul och Nyår med oss!