Vi på Grand Tours tar våra gästers säkerhet på största allvar. Vi följer noggrant utvecklingen på våra destinationer och har tät kontakt med våra samarbetspartners. Enligt vår branschorganisation, Svenska resebyrå- och arrangörsföreningens (SRF) rekommendationer, följer vi svenska UDs riktlinjer för avrådan från resor. Nedan kan du läsa vad som gäller för dig som Grand Tours resenär. 

  • Alla våra resor fram till den 15:e juli är inställda.
  • Om du har en resa inbokad efter 15:e juli kommer resan att genomföras som planerat.
  • Vill du avboka din resa till ett resmål som UD inte avråder ifrån, förlorar du din betalning om du väljer att stanna hemma. Fram till dess att UD går in med en avrådan från att resa, gäller ordinarie resevillkor och av- och ombokningsregler.

Om återbetalningar

Du som var inbokad på en resa med utresa mellan 14 mars till 15 juli 2020 när UD:s avrådan kom, kommer att få din resa återbetald. Vi kontaktar alla kunder som berörs per e-post eller telefon i turordning utifrån avresedatum.

Återbetalningar ska enligt paketreselagen ske så fort som möjligt, senast inom 15 dagar. Men då det nu råder extraordinära omständigheter så ber vi om er förståelse med att återbetalningen kommer att dröja.

Vi har lagstadgad resegaranti hos Kammarkollegiet och alla som har rätt att få sin resa återbetald kommer att få det.

Om du har frågor, hör av dig på info@grandtours.se. Vi gör vårt bästa för att svara alla så fort som möjligt.

Hälsningar
Grand Tours

Uppdaterad 2020-05-11 kl. 11:20