Grand Productions söker erfaren resekoordinator

I Grand Productions ingår Grand Tours, Historiska Resor, ReseSkaparna och PRO Medlemsresor. Våra varumärken är några av Sveriges ledande arrangörer av tematiska resor som resorna leds av kunniga guider och kännetecknas av kvalitet i alla led.

Nu behöver vi förstärka vårt team med en kunnig och serviceinriktad kollega.

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning inom resebranschen och förstår att våra kunder förväntar sig samma professionella och personliga service, som de får varje gång de kontaktar oss.

Du som söker tjänsten har ett par års erfarenhet i branschen och gärna ha arbetat i bokningssystemet Travelwire eller liknande samt goda kunskaper i Officepaketet. Meriterande är även om du har erfarenhet av Amadeus samt kunskaper i webbverktygen EPI-server och Wordpress.

Är du den person vi söker, så ska du skicka in ditt CV tillsammans med några personliga rader om dig själv, och motivera varför just du är som klippt och skuren för tjänsten.

Senast den 31 december vill vi ha din ansökan, men vi kommer löpande att intervjua kandidater. Din ansökan mailas till info@grandtours.se

Har du frågor om Grand Productions och våra varumärken är du välkommen att kontakta oss per e-post: info@grandtours.se

www.grandtours.se
www.promedlemsresor.se
www.historiskresor.se
www.reseskaparna.se