Översikt

Nerja - Bridgeresa 15 dgr

Vår lilla utvalda pärla Nerja är en pittoresk stad med kontinental själ, där de charmiga, vindlande gränderna är som gjorda att utforskas till fots.

Hit reser vi för att njuta det genuina Andalusien och spela mycket bridge. Vi bor bekvämt på moderna, fyrstjärniga lägenhetshotell Marinas de Nerja som ligger direkt invid den vidsträckta El Playazo-stranden.

Grand Tours bridgeresor vänder sig till den vanlige bridgespelaren, som spelar bridge på klubben eller på hemmaplan i goda vänner sällskap, och våra resenärer är i åldern 50+.
Vi spelar tävlingsbridge, men inte om pengar. Syftet är att trivas tillsammans med bridgekorten. Som deltagare kan du bjuda enligt Modern Standard eller Nordisk Standard. Vi spelar oftast fem dagar under veckan med två avslutande partier per dag. Ett förmiddagspass med start vid 9-tiden och ett eftermiddagspass med start vid 16-tiden. Inget spel på utflyktsdag samt ankomst- och avresedag. Vill du göra något annat än att spela bridge en dag, så meddelar du bridgeledaren detta. Reser du ensam så finns det en partner till dig, vi kan dock inte garantera partnerns spelnivå. Under resorna ordnar vi, utöver bridgen, annan trevlig samvaro som en utflykt eller en lunch tillsammans. Möjligheterna till att ha trevligt tillsammans är många, när vi alla tycker om bridgespel.

Boka din resa

2021-01-17 2021-01-31 13 895 kr SAS Stockholm 5+ Boka resa
2021-01-17 2021-01-31 13 895 kr SAS Köpenhamn 5 Boka resa

Program

 • Resan till Nerja

  Flyg till Málaga där vår svenska värdinna möter dig. Busstransfer till Nerja ca 1 timme.

 • Nerja

  Platsen upptäcktes först av muslimerna, men övergavs till de kristna européerna på 1500- talet. Sin bakgrund och mix av kulturer kan än idag skönjas. Här bor drygt 20 000 fast boende. I stadens mysiga gamla centrum serveras dagligen nyfångad fisk och skaldjur på fina restauranger eller på enkla s.k. chiringuitos. Längs kusten finns flera stränder, där den stora El Playazo-stranden, väster om staden, med sin karakteristiskt mörka Medelhavssand är vår hemvist. Inom få kilometers promenadavstånd finns där flera intressanta utflyktsmål, som vid Chillarflodens utlopp i havet eller Maroklippornas fridfulla scenerier. Bakomliggande bergskedjor omfamnar staden i sitt möte med havet och erbjuder spektakulära utsiktsplatser som Balcón de Europa.

 • Bridgespel

  Under veckan anordnar vår bridgevärd bridgespel i en avgränsad lokal på hotell Marinas de Nerja. Det blir bridgepass både förmiddag och eftermiddag i 5 dagar/vecka. Dessa bridgepass kan även kombineras med tillvalsutflykter, som erbjuds på plats. Spelar gör vi för att det är roligt, vi har inga spel om pengar. Spelavgift om 100 kr/person/vecka betalas till bridgevärden under resans gång.

 • Aktiviteter och service

  Vår omtänksamma värdinna ger gärna tips om lämpliga aktiviteter, både inom anläggningen och i omgivningarna. Hotellets aktivitetsteam erbjuder boule, dart, kägelspel och pingis. Tennisbana (mot avgift). Cykel och bil finns att hyra. På tisdagsmarknaden i Nerja kan man fynda hantverk. Andalusiens huvudstad Málaga erbjuder utmärkt shopping!

 • Tillvalsutflykter

  Granada med sitt enastående moriska slott Alhambra. Genuina La Alpujarras och byarna i Sierra Nevadas bergsområde är kända för sin lufttorkade Serranoskinka. Nerjas berömda droppstensgrottor är intressanta att besöka, liksom Frigiliana, flerfaldigt utsedd till Spaniens vackraste by. På mysiga Finca El Pinero bjuds vi på säsongens smakrika frukter samt lokala charkuterier och vin.

Karta

Resfakta

Reslängd 15 dagar
Avreseort Stockholm, Köpenhamn
Avresor 17/1
Pris Från 13 895 kr
Enkelrumstillägg Studio för eget bruk 3 600 kr
Detaljerade priser

Trerumslägenhet 700 kr

I priset ingår
 • Flyg till Málaga t/r
 • Transfer till hotellet t/r
 • Del i tvårumslägenhet på Marinas de Nerja
 • Halvpension på hotellet, frukostbuffé och middagsbuffé
 • Två spa-besök på hotellet/vecka/ person (kostnad för behandlingar tillkommer)
 • Stadsvandring i Nerja
 • Daglig städning
 • Bridgespel 5 dagar/vecka
 • Grand Tours värdinna
 • Grand Tours bridgevärd
I priset ingår ej

Dricks ingår ej i resans pris.

Avbeställningsskydd

Vi erbjuder avbeställnings- och reseförsäkringar enligt försäkringsbolaget Europeiska ERV:s villkor. 

Tillägg
All Inclusive 1500 kr
Resesätt SAS
Klimat

Här råder ett subtropiskt och ovanligt milt klimat, som ger 320 soldagar per år och en medeltemperatur på 18 grader under vintern.

Valuta

Euro.

Vaccination

Behovet av vaccination skiljer sig åt beroende på resmål och individuellt hälsotillstånd. För inresa till vissa länder rekommenderas vaccinationer. Läs mer på www.vaccinportalen.se eller kontakta din läkare, vårdcentral eller vaccinationscentral för närmare information.

Klimatkompensation

Nu kan du klimatkompensera för din flygresa här »

Bra att veta

På denna resa behöver du ditt pass. Kontrollera i förväg att passet är giltigt enligt de regler som gäller för landet. Du måste även kontrollera att passet inte är skadat och att den plastinbakade sidan inte sitter lös.

Boende

 • Marinas de Nerja ****

  Modernt lägenhetshotell byggt i en hästskoform, vid slutet av El Playazo-stranden, ca 2 km utanför Nerjas stadskärna. Hotellet är byggt i sex plan och har totalt 216 lägenheter bestående av ett, två eller tre rum. Flera hissar finns. Ett stort välkomnande poolområde omges av möblerade solterrasser med direkt anslutning till stranden. Tennisbana (mot avgift). Inom hotellet finns en bufférestaurang och flera barer. Butik och frisersalong. Mot avgift erbjuds ett välutrustat spa med inomhuspool, jacuzzi, finsk och turkisk bastu samt träningscenter. Ett gratis spa-pass per vecka ingår i resan. Olika skönhetsbehandlingar kan bokas mot tillägg.

  TVÅRUMSLÄGENHET, ca 45m², bestående av vardagsrum och ett sovrum med två separata sängar. Bäddbar soffa i vardagsrummet. Luftkonditionering kall/varm, satellit-TV, telefon och fri WiFi. Kassafack (mot avgift). Pentry med köksutrustning, kylskåp med inbyggt frysfack, mikrovågsugn, kaffebryggare och brödrost. Badrum med bad/wc. Hårtork. Möblerad balkong/terrass med vinklad utsikt över trädgården, poolen och havet.

  TRERUMSLÄGENHET, ca 60m², med två separata sovrum, vardera med två sängar. Bäddbar soffa i vardagsrummet, luftkonditionering kall/varm, satellit-TV, telefon och fri WiFi. Kassafack (mot avgift). Pentry med köksutrustning, kylskåp med inbyggt frysfack, mikrovågsugn, kaffebryggare och brödrost. Badrum med bad/wc. Hårtork. Möblerad balkong/terrass med vinklad utsikt över trädgården, poolen och havet.