Översikt

Bridgekryssning med M/S Birka

Varmt välkommen på en komplett Bridgekryssning med familjära fartyget M/S Birka. Tillsammans med våra kunniga bridgeledare spelar du bridge med nya och gamla vänner. Vi äter gott, umgås och dansar till skön musik.

Ombord fartyget njuter vi omtalat god mat, aktiviteter och trivsam samvaro. M/S Birka är känt för kockarnas utomordentligt välsmakande mat, den goda servicen och den gemytliga stämningen som råder ombord.

Boka din resa

2020-09-20 2020-09-21 1 265 kr Birka Stockholm 5+ Boka resa
2020-11-22 2020-11-23 1 265 kr Birka Stockholm 5+ Boka resa

Program

 • Välkommen ombord

  Välkommen ombord att äta gott och spela mycket bridge! Grand Tours kunniga bridgeledare möter upp i terminalen. Kl. 16 bör du ha hämtat ut din biljett och stigit ombord, du får då tillgång till din hytt. Kl. 17.00 lägger M/S Birka ut från Stadsgårdskajen i Stockholm och vi inleder med att avnjuta en serverad 3-rätters middag exkl dryck i à la carte restaurangen Compagniet, längst akterut. Därefter ordnas trivsamt bridgespel från kl. 19.00 i konferensavdelningen, 27 brickor med kaffepaus efter 12 brickor (ca 20.30). Dans och underhållning fram på småtimmarna, för den som orkar.

 • Efter den rikliga sjöfrukosten

  Nästa dag är du välkommen till konferensavdelningen där vi spelar bridge under hela förmiddagen kl. 09.00–12.00. En smaklig dagens lunch inkl mineralvatten/lättöl serveras i Compagniet samt prisutdelning avrundar vår bridgekryssning. Eftermiddagen ombord är fri för egen disposition att ägna åt såväl samtal med bridgevänner som avkoppling i relaxavdelningen, prisvärd shopping i tax-free butiken eller någon aktivitet som kryssningsvärdarna arrangerar. Kl. 14.00 beräknas vi vara åter i Stockholm.

  Svensk tid gäller ombord på båten.

  Program dag 1
  Kl. 17.00 M/S Birka avgår från Stadsgårdskajen/Stockholm.
  Kl. 17.00 Gemensam 3-rätters middag exkl dryck i Compagniet.
  Kl. 19.00 Bridgespel i konferensavdelningen. Dansa till skön musik i Club Maritime. I puben underhåller trubadur och pianist.

  Program dag 2
  Kl. 07.00-08.45 Frukostbuffé i restaurang Sjösalen.
  Kl. 09.00- c:a 12.00 Bridgespel i konferensavdelningen.
  Kl. 12.00 Dagens lunch inkl mineralvatten/lättöl i Compagniet.
  Kl. 13.00 Prisutdelning.
  Kl. 14.00 M/S Birka lägger till vid Stadsgårdskajen i Stockholm. Gratis Birka bussanslutningar, åter till hemorten.

 • Bridgespel

  Under kryssningen ordnar vår auktoriserade bridgeledare Mats Bud med bridgespel i våra bokade lokaler vid konferensavdelningen. Det blir bridgepass både på kvällen och på förmiddagen. Spelar gör vi för att det är roligt, vi har inga spel om pengar eller poäng.
  OBS! På denna resa behöver du boka in dig tillsammans med en spelpartner.

 • Barometer

  Bridgespelet ombord spelas som Barometer. Detta innebär att alla bord spelar samma giv samtidigt. Det innebär också att deltagarna kan följa spelutvecklingen eftersom läget i tävlingen redovisas löpande.

 • Aktiviteter

  Under kryssningen arrangerar fartygets kryssningsvärdar med olika aktivitetet – det kan vara allt från musikquiz, bingo, karaoke med mera.

 • Panorama spa

  I fartygets lyxiga spa kan du mot avgift insupa utsikten från utomhusjacuzzin, inomhusjacuzzin eller varför inte från vilstolarna. Här finns en kallpool, varmpool och ångbastu. Du har även tillgång till finsk sauna som finns i omklädningsrummen. Du får låna badrock, handduk och tofflor. För gäster med bokad behandling ingår inträdet till spa.

Karta

Resfakta

Reslängd 2 dagar
Avreseort Stockholm
Avresor 20/9 och 22/11
Pris Från 1 265 kr
Enkelrumstillägg Enkelhytt insides Cabin standard, 1 565 kr
Detaljerade priser

Del i dubbelhytt Seaview Standard utsides, 1 415 kr
Del i dubbelhytt Seaview Komfort utsides, 1 515 kr
Enkelhytt insides Cabin standard, 1 565 kr
Enkelhytt Seaview Standard utsides, 1 715 kr
Enkelhytt Seaview Komfort utsides, 1 815 kr

I priset ingår
 • Hytt enligt valt alternativ
 • Trerätters middag exkl dryck
 • Bridgespel (Barometer), Bridgebord 2 perioder
 • 1 frukostbuffé
 • Kvällskaffe dag 1
 • 2-rätters lunch inkl lättöl/vatten dag 2
 • Grand Tours Bridgeledare
 • Båtbiljetten erhålles i Birka Cruises terminal på avresedagen
 • Bussanslutning för de som bokat denna, inom Birkas bussnät
I priset ingår ej

Dricks ingår ej i resans pris.

Avbeställningsskydd

Vi erbjuder avbeställnings- och reseförsäkringar enligt försäkringsbolaget Europeiska ERV:s villkor. 

Resesätt Birka
Valuta

SEK och Euro. Samt konto/kreditkort.

Visum

Giltig ID-handling för nordiska medborgare är körkort utfärdat i Norden, pass, nationellt ID-kort eller SIS-godkänd legitimation.

Boende

 • Fartyg: M/S Birka

  Fartyget byggdes 2004 och är ett renodlat kryssningsfartyg med plats för 1800 passagerare. Birka har blivit nogsamt renoverat, nu senast har bufférestaurangen Sjösalen fått sig ett lyft. Fartyget är känt för kockarnas utomordentligt välsmakande mat, den goda servicen och den familjära stämningen som råder ombord. Du njuter av god mat & dryck, gemenskap, dans till orkester och shopping i taxfree-butikerna.

  Hytter. Alla hytter ombord på M/S Birka är belägna ovanför vattenlinjen. Komfortabla hytter med separata sängar, tv och dusch/wc.