Översikt

Bridgeresa till Riva del Sole

Castiglione della Pescaia är en av Toscanas finaste badorter, och sedan 70-talet en av de populäraste bland svenska turister.

Den lilla staden, i den sydligaste delen av Toscana, var ursprungligen ett fiskeläge och dess historia går långt tillbaka i tiden. Namnet kommer från den stora borgen, som ligger uppe på Monte Petriccio och som vakar över stranden, fiskehamnen och stadens pittoreska gränder.

Grand Tours vänder sig till dig som spelar bridge på klubben eller på hemmaplan i goda vänner sällskap, och våra resenärer är i åldern 50+. Vi spelar tävlingsbridge, men inte om pengar. Syftet är att trivas tillsammans med bridgekorten. Som deltagare kan du bjuda enligt Modern Standard eller Nordisk Standard. Vi spelar oftast fem dagar under veckan med två avslutande partier per dag. Ett förmiddagspass med start vid 9-tiden och ett eftermiddagspass med start vid 16-tiden. Inget spel på utflyktsdag samt ankomst- och avresedag. Vill du göra något annat än att spela bridge en dag, så meddelar du bridgeledaren detta. Reser du ensam så finns det en partner till dig, vi kan dock inte garantera partnerns spelnivå.Under resorna ordnar vi, utöver bridgen, annan trevlig samvaro som en utflykt eller en lunch tillsammans. Möjligheterna till att ha trevligt tillsammans är många, när vi alla tycker om bridgespel.

Boka din resa

2021-09-26 2021-10-03 14 495 kr SAS Stockholm 5+ Boka resa

Program

 • Toscana Riva del sole

  Bara ett stenkast utanför Castiglione ligger den svenskägda hotellanläggningen Riva del Sole, en av Italiens mest kända och eftertraktade. Belägen alldeles vid havet med en privat strand. Inom Riva del Sole finns Spa-anläggning, gym, två pooler varav en med havsvatten, restaurang, pizzeria och tre barer. I hotellets servicecenter finns bankomat, butiker, mataffär, frisör, sjukstuga, apotek och tvättservice. In till den charmerande småstaden Castiglione della Pescaia är det bara ett par kilometer, och här finns såväl bank som butiker, barer och massor av trevliga restauranger.

 • Dag 1 Ankomst till Rom

  Vår guide möter på flygplatsen för transport till Riva del Sole. Bussresan från flygplatsen i Rom till Riva del Sole tar drygt 2,5 timmar. Men du kommer att uppleva detta som en spännande del av upplevelsen. Vi färdas nämligen genom centrala Italien, längs kusten, med Medelhavet på ena sidan och toskanska vinfält på andra.

 • Dag 2 - 7 Bridgespel

  Nu väntar en skön vecka på Riva del Sole, med massor av bridgespel, god mat och avkoppling. Vår bridgvärd är med dig under hela resan och det blir bridgepass både förmiddag och eftermiddag under 5 dagar.Spelar gör vi för att det är roligt, vi har inga spel om pengar. Spelavgift om 100 kr/person betalas direkt till bridgevärden under resan. Under veckan inkluderas en trevlig guidad promenad till och i staden Castiglione della Pescaia. Övrigt ledig tid disponerar vi en 600 meter lång sandstrand med strandservice, gym, pooler och joggingspår.

 • Dag 8 Hemresa

  Tidig utcheckning och avresa med buss till flygplatsen i Rom för flyg till Stockholm.

Karta

Resfakta

Reslängd 8 dagar
Avreseort Stockholm
Avresor 26/9
Pris Från 14 495 kr
Enkelrumstillägg Enkelrum, 1 800 kr
I priset ingår
 • Flyg till Rom t/r
 • Transfer till hotellet t/r
 • Del i dubbelrum på Riva del Sole ****
 • Frukost varje morgon
 • Middag på hotellet alla dagar
 • Bridgespel fem dagar
 • Turistskatt
 • Guidad rundvandring i Castiglione della Pescaia
 • Grand Tours bridgevärd

Anslutningsort
Vi undersöker gärna möjligheten att resa från andra avreseorter på förfrågan och mot eventuellt tillägg.

Resesätt SAS
Valuta

Euro.

Visum

På denna resa behöver du ditt pass. Kontrollera i förväg att passet är giltigt enligt de regler som gäller för landet. Du måste även kontrollera att passet inte är skadat och att den plastinbakade sidan inte sitter lös.

Vaccination

Behovet av vaccination skiljer sig åt beroende på resmål och individuellt hälsotillstånd. För inresa till vissa länder rekommenderas vaccinationer. Läs mer på www.vaccinportalen.se eller kontakta din läkare, vårdcentral eller vaccinationscentral för närmare information.

Valbart tillägg
Om du reser med flyg har du möjlighet att klimatkompensera din flygresa här »

Reseförsäkring och avbeställningsskydd
Som resenär hos Grand Tours ansvarar du för att ha en fullgod sjuk- och olycksfallsförsäkring för hela reseperioden och det är viktigt att kontrollera försäkringsvillkoren då det kan ske förändringar. Vi rekommenderar också att du tecknar en avbeställningsförsäkring i samband med din bokning som gäller om resan måste avbokas p.g.a. sjukdom. Kontakta valfritt försäkringsbolag.

Boende

 • Hotel Riva Del Sole****

  Hotellet har restaurang och baren Linné, 156 rum ca 20 m² med luftkonditionering, dusch/wc, hårfön, telefon, satellit-tv, kassafack, minibar, balkong eller markterrass.
  Adress: Riva del Sole, Castiglione della Pescaia, Italien
  Telefon: +39 0564 928111