Översikt

Mallorca - Bridgeresa 8 dagar

Sommarens livliga turistparadis Mallorca omvandlas om hösten till en idyll med behagligt klimat, gästfri atmosfär och underbar natur. Här njuter vi god mat och spelar mycket bridge. Vill du känna puls, så ligger huvudstaden Palma inom bekvämt räckhåll. Vi bor på fyrstjärniga Punta del Mar, beläget på klipporna vid havet, i badorten Santa Ponsa.

Santa Ponsa är en omtyckt och komplett badort med allt du kan önska för din semester. Du badar vid Santa Ponsas stora strand eller någon av flera mindre, avskilda vikar. Längs strandpromenaden samsas caféer med barer och restauranger, som erbjuder mat med såväl lokal som internationell inriktning. Turistområde med lokal genomfartstrafik.


Grand Tours bridgeresor vänder sig till den vanlige bridgespelaren, som spelar bridge på klubben eller på hemmaplan i goda vänner sällskap, och våra resenärer är i åldern 50+.

Vi spelar tävlingsbridge, men inte om pengar. Syftet är att trivas tillsammans med bridgekorten. Som deltagare kan du bjuda enligt Modern Standard eller Nordisk Standard. Vi spelar oftast fem dagar under veckan med två avslutande partier per dag. Ett förmiddagspass med start vid 9-tiden och ett eftermiddagspass med start vid 16-tiden. Inget spel på utflyktsdag samt ankomst- och avresedag. Vill du göra något annat än att spela bridge en dag, så meddelar du bridgeledaren detta. Reser du ensam så finns det en partner till dig, vi kan dock inte garantera partnerns spelnivå.

Under resorna ordnar vi, utöver bridgen, annan trevlig samvaro som en utflykt eller en lunch tillsammans. Möjligheterna till att ha trevligt tillsammans är många, när vi alla tycker om bridgespel.

Boka din resa

2019-10-19 2019-10-26 10 995 kr Scandinavian Airlines Väntelista Förfrågan

Program

 • Resan till Mallorca

  Vi flyger från Stockholm eller Köpenhamn (på förfrågan) till Palma. Vid ankomst möter vår svenska värdinna för busstransfer till hotellet i Santa Ponsa, ca. 45 minuter.

 • Bridgespel

  Under veckan anordnar vår bridgevärd med bridgespel i en avgränsad lokal på hotell Punta del Mar. Det blir dagligt bridgepass, ej ankomst/avresedag samt utflyktsdag. Dessa bridgepass kan även kombineras med tillvalsutflykter, som erbjuds på plats. Spelar gör vi för att det är roligt, vi har inga spel om pengar eller poäng.

  Spelavgift om 100: -/person/vecka betalas till bridgevärden under resans gång.

 • Tillvalsutflykter

  Historisk rundvandring i Palma med bl.a. besök i den mäktiga Katedralen. Halvdagsutflykt till Valldemossa inkluderar ett besök i klostret Cartuja med en liten Chopinkonsert samt ett besök i S:a Catalinas pittoreska kvarter. Utflykterna bokas och betalas på plats i lokal valuta. Våra värdinnor kan ge råd och tips om utflykter som kan göras på egen hand med lokaltransport.

Karta

Resfakta

Reslängd 8 dagar
Avreseort Köpenhamn Kastrup, Stockholm Arlanda
Avresor 19/10
Pris Från 10 995 kr
Enkelrumstillägg Dubbelrum för eget bruk 2 100 kr
I priset ingår
 • Flyg till Palma t/r
 • Transfer till hotellet t/r
 • Del i dubbelrum
 • Halvpension på hotellet, frukostbuffé och middagsbuffé
 • Stadsvandring i Santa Ponsa
 • Dagligt bridgespel, (ej avrese/ankomstdag samt utflyktsdag)
 • Grand Tours värdinna
 • Grand Tours bridgevärd
I priset ingår ej

Dricks ingår ej i resans pris.

Avbeställningsskydd

Vi erbjuder avbeställnings- och reseförsäkringar enligt försäkringsbolaget Europeiska ERV:s villkor.

Resesätt Scandinavian Airlines
Klimat

Klimatet låter oss för det mesta vistas ute för att vandra, spela boccia, kägelspel, kubb och mycket mer. Mallorca har ett behagligt subtropiskt klimat med varma somrar och milda vintrar. I Palma är medeltemperaturen dryga 20 grader året runt. Under vintern är nederbörden måttlig på norrsidan av ön, mest regn faller mellan december och mars. Temperaturer under vintern ligger mellan 15-20 grader.

Valuta

Euro

Vaccination

Behovet av vaccination skiljer sig åt beroende på resmål och individuellt hälsotillstånd. För inresa till vissa länder rekommenderas vaccinationer. Läs mer på www.vaccinportalen.se eller kontakta din läkare, vårdcentral eller vaccinationscentral för närmare information.

Klimatkompensation

Nu kan du klimatkompensera för din flygresa här »

Bra att veta

På denna resa behöver du ditt pass. Kontrollera i förväg att passet är giltigt enligt de regler som gäller för landet. Du måste även kontrollera att passet inte är skadat och att den plastinbakade sidan inte sitter lös.

Boende

 • Sentido Punta del Mar, Santa Ponsa ****

  Fräscht, nyligen renoverat hotell som vänder sig till en vuxen publik (åldergräns på 16 år). Lugnt läge i Santa Ponsa, på klipporna med utsikt över havet. 500 meter till affärer, restauranger och barer. Cirka 1 km till Santa Ponsas centrum. Utomhus poolområde med ej uppvärmda pooler. Uppvärmd inomhuspool kan användas under de kallare månaderna. På hotellet finns restaurang, bar och café. Hotellets SPA-avdelning och gym får användas gratis av hotellets gäster. Dock kostar behandlingar samt vissa aktiviteter extra.

  RUMMEN. Smakfullt, ljusa och fräscha möblerade rum med trägolv. Utrustade med satellit-TV, telefon, minikylskåp, vattenkokare, säkerhetsfack mot avgift, trådlöst internet, luftkonditionering och badrum med dusch. Alla rum har balkong med havsutsikt.