Hoppa till huvudinnehåll

Må bra och hälsa

Resor för hälsa, kropp och själ - helt enkelt

Vi gör Må bra- och Hälsoresor med omtanke och kvalité! Ibland är det en behandling, yoga eller ett härligt träningspass som får oss att må bra. Men ofta är det en mix av aktivitet och vila vi söker – i synnerhet när vi befinner oss i en vacker miljö med skönt klimat.

På Nådendal Spa kan du njuta en avslappnande SPA-behandling till bra pris, bada i pooler, bubbelbad och mjuka upp kroppen i en varm bastu. Res med oss till klassiska kurorten Sandanski för en vistelse i hälsans tecken. Behandlingar och stärkande bad i välgörande mineralvatten ger både energi och ökat välmående. För att fastställa din hälsostatus inleds din vistelse med en läkarundersökning. Därefter skräddarsys ett behandlingsprogram, så att du får maximalt utbyte av behandlingarna. Därtill satsar vi på Må bra-resor med livskvalité i fokus, både vad det gäller yoga och mental träning. Resor för hälsa, kropp och själ - helt enkelt!


Vi hjälper dig Grand Tours Reserådgivare

info@grandtours.se

08-241525

Resor i grupp som kan passa dig

Hälsoresa

Ciechocinek - Hälsoresa

Ciechocinek är Polens främsta kurort, tack vare sina underjordiska varma termalkällor. Här på hälsocentret Pod Tezniami laddar du kroppen med ny energi!

Ciceron
Christer och Katarina Andevid
Avreseort
Köpenhamn, Stockholm
Avresor
22 apr
8 dagar
Från 10 995 kr