Hoppa till huvudinnehåll

Må bra och hälsa

Resor för hälsa, kropp och själ - helt enkelt

Vi gör Må bra- och Hälsoresor med omtanke och kvalité! Ibland är det en behandling, yoga eller ett härligt träningspass som får oss att må bra. Men ofta är det en mix av aktivitet och vila vi söker – i synnerhet när vi befinner oss i en vacker miljö med skönt klimat.

På Nådendal Spa kan du njuta en avslappnande SPA-behandling till bra pris, bada i pooler, bubbelbad och mjuka upp kroppen i en varm bastu. Res med oss till klassiska kurorten Sandanski för en vistelse i hälsans tecken. Behandlingar och stärkande bad i välgörande mineralvatten ger både energi och ökat välmående. För att fastställa din hälsostatus inleds din vistelse med en läkarundersökning. Därefter skräddarsys ett behandlingsprogram, så att du får maximalt utbyte av behandlingarna. Därtill satsar vi på Må bra-resor med livskvalité i fokus, både vad det gäller yoga och mental träning. Resor för hälsa, kropp och själ - helt enkelt!


Vi hjälper dig Grand Tours Reserådgivare

info@grandtours.se

08-241525

Resor i grupp som kan passa dig

HÄLSA, Hälsoresa, Läsarresa, Spanien

HÄLSA - Yogaresa till Mallorca

Vi upprepar vår yogasuccé och reser än en gång till Medelhavets mest älskade ö. Mallorca är verkligen en oas för rekreation och sinnesro, perfekt för en vitaliserande vecka i underbar natur. Karin Björkegren Jones är vår inspirerande yogainstruktör

Ciceron
Karin Björkegren Jones (yogalärare på resan)
Avreseort
Stockholm, Köpenhamn, Stockholm
Avresor
9 sep
8 dagar
Från 16 995 kr
Hälsoresa, Finland

Nådendal Spa - Paradisdygn

Eleganta Nådendal Spa ligger naturskönt i Finlands mest omtyckta skärgårdsstad. Spahotellet har allt du behöver för en avkopplande vistelse i välbefinnandets och hälsans tecken. Välj mellan olika pooler, bubbelbad och bastu i den tropiskt

Avreseort
Stadsgårdskajen Vikingterminalen, Stadsgårdskajen Vikingterminalen
Avresor
10 sep
6 dagar
Från 5 795 kr
Hälsoresa, Bulgarien

Sandanski, Bulgarien - Hälsoresa 15 dgr

Sandanski i sydvästra Bulgarien har varit en populär rekreationsort ända sedan romartiden. Ett milt klimat året runt, varma mineralvattenkällor och hälsosam luft har lockat människor till den lilla staden på Pirinbergens sluttningar.

Avreseort
Stockholm, Köpenhamn
Avresor
16 sep
15 dagar
Från 15 995 kr