Översikt

Jurmala Spa

Välkommen till Jurmala, Lettlands berömda kurort, belägen 25 km från huvudstaden Riga. Att välja en resa i hälsans tecken, med behandlingar och stärkande bad ger både energi och ökat välmående. Här på det moderna hotellet Jurmala Spa kan du njuta av goda middagar och avkoppling, avslappnande spabehandlingar, bada i uppvärmda pooler, bubbelbad och mjuka upp kroppen i en varm bastu.

Hotel Jurmala Spa är ett modernt spahotell som erbjuder bekväma och rymliga rum. Hotellet ligger i en av Lettlands äldsta och vackraste badorter, Jurmala, endast några hundra meter från den gyllene stranden längs Rigabuktens kust. Du har tillgång till hotellets pool- och bastuavdelning, Wellness Oasis, som erbjuder gym, pooler med olika temperaturer, jacuzzi, poolbar, flera olika duschar och sex typer av bastur. I resans pris ingår halvpension, en utflykt till Riga samt en valfri spa-behandling per dag.

Boka din resa

2020-04-19 2020-04-24 7 995 kr Norwegian Stockholm 5+ Boka resa

Program

 • Dag 1. Flyg till Riga

  Ankomst till Rigas flygplats och transfer med buss till Jurmala för incheckning på Hotel Jurmala Spa. Halvpension på hotellet från middag ankomstdagen till frukost avresedagen.

 • Dag 2. Jurmala Spa

  Under de kommande dagarna har du tillgång till Wellness Oasis, hotellets pool- och bastuavdelning under 2,5 timmar varje dag. Dessutom fri tillgång till hotellets gym samt en behandling per dag, från spa-menyn, som exempel: Terapi för trötta fötter, Undervattensmassage, Wellness hair mask, Aromatterapi med lera och Barotherapi (tryckterapi).                

 • Dag 3. Strövtåg i Jurmala

  I staden, som har drygt 55 000 invånare, finns tusentals historiska byggnader, de flesta byggda i art nouveau-stil med massor av snickarglädje. Drygt 400 av dessa är listade som arkitektoniska monument. Hela miljön inbjuder till strövtåg bland de vackra trähusen. Besöker du stadens museum får du veta mer om Jurmala och kurortens historia.

 • Dag 4. Baltiska rivieran

  Jurmala har varit en uppskattad och välbesökt kurort sedan 1800-talet. För hundra år sedan etablerades staden som Rigas jurmala, Rigas strand, och den långgrunda sandstranden marknadsfördes som Baltiska rivieran. Vårt hotell ligger några hundra meter från den nästan tre mil långa stranden.

 • Dag 5. Utflykt till Riga Vi beger oss in

  Vi beger oss in till Riga för några intressanta timmars guidad rundtur i Lettlands vackra huvudstad. Lunch på egen hand. Åter till hotellet under eftermiddagen, kanske för en stunds vila eller ytterligare en spa-behandling. Avslutande middag på hotellet.

 • Dag 6. Hemresa

  Frukost på hotellet och utcheckning. Buss till flygplatsen och hemresa.

Karta

Resfakta

Avreseort Stockholm
Avresor 19/4
Pris Från 7 995 kr
I priset ingår
 • Flyg till Riga t/r
 • Del i dubbelrum
 • Halvpension med frukostbuffé och middag alla dagar
 • Wellness Oasis 2,5 tim/dag (bastu och pooler)
 • Tillgång till gym dagligen
 • En valfri behandling per dag
 • Heldagsutflykt till Riga
 • Grand Tours färdledare
I priset ingår ej

Dricks är inte inkluderat i resans pris.

Avbeställningsskydd

Vi erbjuder avbeställnings- och reseförsäkringar enligt försäkringsbolaget Europeiska ERV:s villkor. 

Resesätt Norwegian
Resans karaktär

Gruppresa

Klimatkompensation

Nu kan du klimatkompensera för din flygresa här »

Boende

 • Hotel Jurmala Spa

  Hotel Jurmala Spa är ett modernt spahotell som erbjuder bekväma och rymliga rum. Hotellet ligger 25 kilometer från Riga i en av Lettlands äldsta och vackraste, Jurmala, endast några hundra meter från den gyllene stranden längs Rigabuktens kust. Du har tillgång till hotellets pool- och bastuavdelning, Wellness Oasis, som erbjuder gym, pooler med olika temperaturer, jacuzzi, poolbar, flera olika duschar och sex typer av bastur. I resans pris ingår halvpension, en utflykt till Riga samt en valfri spa-behandling per dag.

Inspiration

Hotel Jurmala Spa