Hoppa till huvudinnehåll

Havskryssningar

Salta vindar och historiska strandhugg

Det är bekvämt och mycket prisvärt att kryssa! Det sköna livet ombord i kombination med spännande och vackra strandhugg. Havskryssningar med ett högklassigt flytande hotell är en perfekt kombination av natur, kultur och komfort.

Med förträfflig service, god mat, underhållning och ditt ”hotellrum” nära till hands kan du njuta på soldäck och blicka fram emot nya spännande upplevelser på nästa destination. Vi har noga valt våra samarbetspartners inom kryssningar till havs. På havskryssningsfartygen hos MSC Cruises råder en välkomnande stämning ombord. På Östersjön samarbetar vi med Birka Cruises, omtalat god mat, dans, nöje och gemenskap.

I restaurangerna serveras du av kulinariska upplevelser. I nattklubben erbjuds shower utöver det vanliga. Sjunk ned i en vilstol på soldäck, ta ett uppfriskande dopp i poolen.
Få ut mer av dina resa och bege dig ut på intressanta utflykter för att utforska de destinationer som fartyget anlöper. Utflykterna kan köpas ombord eller innan avresa.

Efter innehållsrika utflyktsdagar i land väntar en rad aktiviteter ombord. Du kan välja mellan allt från bridge, canasta, bordtennis, tennis och volleyboll. Sångfestivaler, konstauktioner, vinprovningar, danslektioner, frågesport och maskerader. På kvällarna visas spektakulära internationella föreställningar och professionella musiker underhåller. Och om du vill träna finns ett toppmodernt gym ombord.


Vi hjälper dig Grand Tours Reserådgivare

info@grandtours.se

08-241525