Översikt

M/S Cinderella - Adventskryssning Visby

Välkomna ombord på M/S Cinderella för en unik långkryssning till den medeltida hansestaden Visby. Under resan finns tid för egna strövtåg eller guidade utflykter som passar just dig. Vi har tre ljuvliga vinterdagar i advent framför oss att njuta av. Framför allt har vi två kvällar i en gnistrande skärgård ombord på vårt fulladdade kryssningsfartyg med olika aktiviteter, spa, mat och naturligtvis en vidunderlig havsutsikt från första parkett.

Upplev julmagin i Visby under en unik adventskryssning. Du får två stämningsfulla kvällar ombord och en dag på ett vintergnistrande Gotland, och kan gå på julkonsert eller stadsvandring med skickliga guider mot tillägg. Kocklandslagets julbord och gotländsk middag ingår i kryssningspaketet.

Räkna med många trivsamma nöjen under din adventskryssning till Visby. Ombord väntar en sprakande julshow, musikunderhållning och aktiviteter tillsammans med fartygets julvärd på sitt allra festligaste julhumör.

Boka din resa

2021-12-05 2021-12-07 2 490 kr Viking Line Stockholm 5+ Boka resa

Program

 • Dag 1. Stockholm

  Vår kryssning till  Visby börjar på bästa tänkbara sätt med en helkväll i världens vackraste vinterskärgård! På Cinderella finns en uppsjö av saker att göra från akter till för. I restaurangen serveras en trerätters middag med smak av Gotland exkl. dryck. När skymningen faller kan du slå dig ner i Étage och njuta av kvällsunderhållningen. 

 • Dag 2. Gotland-heldag i Visby

  När morgonen gryr skymtar Visbys stolta siluett i fören. Efter en stadig frukost beger vi oss iland världsarvstaden Visby. Här finns ett spännande urval av utflykter mot tillägg. En guidad stadspromenad i Visbys medeltida gränder med ölprovning på Gotlands Bryggeri eller en guidad panoramatur med buss längs västra kusten och Visby med körsång i Tofta kyrka eller en julkonsert med Glimra. Vi stannar vi kvar i Visby ända till kl.18.00 så det finns gott om tid att strosa i gränderna, shoppa, äta och gå på egna strövtåg. På kvällen njuter vi av Kocklandslagets julbordsbuffé inkl vin, öl, läsk och kaffe.

 • Dag 3. Stockholm

  Resan tillbaka till Stockholm går genom glittrande vinterhav och öar. En smaklig brunch dukas upp i restaurangen och samtal kring våra fina minnen från resan delas mellan borden. När vi angör Stadsgården har du hela kappsäcken full av värmande upplevelser.

Resans höjdpunkter

 • Underhållning ombord
 • Visby - strövtåg eller guidade utflykter
 • Kulinariska upplevelser
 • Julshow

Karta

Resfakta

Avreseort Stockholm
Avresor 5/12
Pris Från 2 490 kr
Enkelrumstillägg Insides standardhytt för eget bruk 540 kr
Detaljerade priser

Utsides standardhytt för eget bruk 830 kr 
Insides comforthytt för eget bruk 910 kr
Utsides comforthytt för eget bruk 1240 kr
Del i utsides standardhytt 170 kr per person
Del insides comforthytt 220 kr per person
Del i utsides comforthytt 380 kr per person

I priset ingår
 • Kryssning med M/S Cinderella 3 dagar
 • Del i dubbelhytt standard insida
 • Tre-rätters middag exkl. dryck kl. 20.00, dag 1
 • Sjöfrukost från kl. 08.00, dag 2
 • Kocklandslagets julbord inkl. dryck kl.20.00, dag 2
 • Brunch/Frukost dag 3, från kl. 08.30
 • OBS! På denna resa ingår det ej en färdledare
I priset ingår ej

Dryck utöver det som ingår i måltiderna. Kostnad för utflykter i Visby tillkommer.

Anslutningsort
Vi undersöker gärna möjligheten att resa från andra avreseorter på förfrågan och mot eventuellt tillägg i den mån det är möjligt för den specifika resan. 

Anslutningsort

Rederiet erbjuder bussanslutningar från flera orter i landet till Stockholm t/r. Hör med våra resesäljare.

Tillägg

Rederiet erbjuder flera guidade utflykter i land, i mån av plats. Bokning av utflykter bör ske i samband med bokning av kryssningen, då de snabbt kan bli fullbokade. Boka snarast hos Grand Tours.

Maxa din resa till Gotland genom att boka någon av våra utflykter. Lägg till i samband med att du bokar din kryssning

• Stadspromenad med ölprovning - 480 kr
• Gotland Panorama med Visby - 455 kr
• Julkonsert med Glimra - 499 kr

Läs mer om utflykterna på Viking Lines hemsida www.vikingline.se

Resplan

Dag 1. Stockholm - Visby
Dag 2. Visby
Dag 3. Visby - Stockholm 

Resesätt Viking Line
Valuta

All betalningen ombord sker i svenska kronor eller med ett konto/kreditkort t ex Visa eller Mastercard.

Vaccination

Behovet av vaccination skiljer sig åt beroende på resmål och individuellt hälsotillstånd. För inresa till vissa länder rekommenderas vaccinationer. Läs mer på www.vaccinportalen.se eller kontakta din läkare, vårdcentral eller vaccinationscentral för närmare information.

Valbart tillägg
Om du reser med flyg har du möjlighet att klimatkompensera din flygresa här »

Reseförsäkring och avbeställningsskydd
Som resenär hos Grand Tours ansvarar du för att ha en fullgod sjuk- och olycksfallsförsäkring för hela reseperioden och det är viktigt att kontrollera försäkringsvillkoren då det kan ske förändringar. Vi rekommenderar också att du tecknar en avbeställningsförsäkring i samband med din bokning som gäller om resan måste avbokas p.g.a. sjukdom. Kontakta valfritt försäkringsbolag.

Vaccination
Behovet av vaccination skiljer sig åt beroende på resmål och individuellt hälsotillstånd. För inresa till vissa länder rekommenderas vaccinationer. Kontakta din läkare, vårdcentral eller vaccinationscentral för närmare information.

Boende

 • Fartyg: M/S Cinderella

  Boende: Fartyg: M/S Viking Cinderella. Fartyget byggdes 1989 och är ett kryssningsfartyg som även tar ombord personbilar med plats för 2560 passagerare. Cinderella har fyra olika restauranger där det serveras allt från sallader till á la carte. Ombord njuter du av mat, dryck, dans, shower, spa, shopping på taxfree-butikerna och självklart en fantastisk utsikt.

  Hytter. Det finns fler hyttkategorier ombord men på denna resa kan du välja på insida standard som ligger på däck 5, 6 eller 7, utsida standard på däck 6 eller Comfort på däck 9. Komfortabla hytter med separata sängar, dusch och wc.