Översikt

Underbara Mallorca med sitt sköna klimat och charmerande byar. I kombination med en särdeles fin gemenskap, härliga aktiviteter planerar vi för ett par oslagbara veckor tillsammans. Palmanova är en trevlig småstad som ligger vid en bukt ca.15 km väster om Palma. Här njuter du av en fridfull atmosfär och kan flanera längs den fina strandpromenaden. Flera finkorniga stränder finns på orten, som också erbjuder caféer och shopping. Vill du ha mera puls och kultur tar det ca. 30 minuter till Palma med lokalbuss. Våra värdinnor erbjuder omfattande service och aktiviteter under veckorna.

Boka din resa

2018-11-04 2018-11-18 14 995 kr Scandinavian Airlines 5+ Boka

Program

 • Resan till Mallorca

  Du flyger från Stockholm och Köpenhamn till huvudstaden Palma, där våra värdinnor möter. Efter en busstransfer på ca 25 min, når du Palmanova och vårt hotell Fergus Style Palmanova.

 • Koppla av!

  Njut av de härliga omgivningarna, passa på att utforska Mallorca på egen hand, eller med våra värdinnor. 

 • Aktiviteter

  Under veckorna kommer vår värdinna och utflyktsguide att erbjuda olika aktiviteter. Vi tar lokalbudden till närliggande byar, reser utmed den vackra bergskedjan Serra de Tramuntana på västkusten, tar tåget till en vingård, vandrar ut i Mallorcas vackra natur, besöker den fantastiska storstaden Palma och gör kulturella besök, umgås och äter gott. Allt till självkostnadspris..   

 • Grand Tours värdinnor

  Våra omtyckta värdinnor är sedan många år bosatta på Mallorca. Tillsammans leder de transfers mellan flygplatsen och hotellet. De leder även alla aktiviteter och utflykter under veckorna och står till tjänst med all den information som våra gäster önskar.  

Karta

Resfakta

Reslängd 15 dagar
Avreseort Stockholm, Köpenhamn
Avresor 4/11
Pris Från 14 995 kr
Enkelrumstillägg Dubbelrum för eget bruk, 3 400 kr
I priset ingår
 • Flyg från Stockholm eller Köpenhamn t/r.
 • Transfer från flygplatsen till hotellet t/r.
 • Del i dubbelrum på Fergus Style Palmanova  14 nätter.
 • Frukost/Brunch i 14 dagar. Serveras 08.00-12.30.
 • Omfattande resmålsservice.
 • Grand Tours värdinna och utflyktsguide.
I priset ingår ej

Dricks är inte inkluderat i resans pris.

Avbeställningsskydd

Vi erbjuder avbeställnings- och reseförsäkringar enligt försäkringsbolaget Europeiska ERV:s villkor. 

Resesätt Scandinavian Airlines
Klimat

Vädret på Mallorca är milt och behagligt året om. Medeltemperaturen dagtid är runt 18° C under november.

Valuta

Euro.

Vaccination

Behovet av vaccination skiljer sig åt beroende på resmål och individuellt hälsotillstånd. För inresa till vissa länder rekommenderas vaccinationer. Läs mer på www.vaccinportalen.se eller kontakta din läkare, vårdcentral eller vaccinationscentral för närmare information.

Bra att veta

På denna resa behöver du ditt pass. Kontrollera i förväg att passet är giltigt enligt de regler som gäller för landet. Du måste även kontrollera att passet inte är skadat och att den plastinbakade sidan inte sitter lös.

Boende

 • Fergus Style Palmanova ****

  Vi bor bekvämt på det strandnära, helt nyrenoverade fyrstjärniga hotellet Fergus Style Palmanova. Hotellet ligger vackert vid stranden "Es Carregador" och man har bekvämt gångavstånd till restauranger, barer och affärer. Hotellet har två pooler, restaurang och bar. Det finns även en SPA-avdelning där man mot tillägg kan få massage etc. På hotellet finns det trådlöst internet i vissa lokaler.

  RUMMEN. Ljusa och smakfullt möblerade rum. Utrustade med TV, telefon, minibar, säkerhetsfack mot avgift, luftkonditionering och badrum med dusch. Alla rum har balkong.