Hoppa till huvudinnehåll

Nyheter från Grand Tours

Håll dig uppdaterad om det som händer på Grand Tours. Träffa oss på någon av de alla mässor vi deltar på runt om i landet eller besök oss på vårt kontor i Stockholm.

Prenumerera gärna på våra Nyhetsbrev för roliga och intressanta nyheter om våra resor. Vi finns också på Facebook där vi delar med oss av inspiration och håller daglig kontakt med våra resenärer. Här på hemsidan hittar du samtliga resor och aktuella erbjudanden och här kan du även läsa mer om oss.

Hälsningar från oss på Grand Tours.

2020-12-15

Öppettider i trettonhelgen

Vi hoppas att ni alla får en vilsam jul- och nyårshelg. Välkomma att höra av er, våra öppettider ser ni här!

Läs mer
2020-11-23

Glada nyheter från oss

Nyhet! Vi har stärkt upp Grand Tours med fyra nya reseproducenter från våra systerbolag Favoritresor och Hemslöjdsresor. De tar med sig ett antal nya resor som planeras avgå under 2021 och 2022.

Läs mer
2018-12-03

Tåginspiration på Centralstationen 7 december i Stockholm

Vi på Grand Tours finns på plats för att svara på dina frågor kring våra resor med tåg till Europa. Vi berättar också om nyheterna för 2019!

Läs mer
2017-11-14

Beställ vår nya katalog

I resekatalogen presenterar vi många nya resor. Vad sägs till exempel om att upptäcka Europa med tåg? Beställ katalogen så skickar vi den hem till dig med post!

Läs mer
2018-05-18

Casablancatårta

Gunnel Carlsons CasablancatårtaGunnel Carlson är en av Sveriges mest uppskattade trädgårdsjournalister. Hon är även vår ciceron på

Läs mer
2017-09-13

Kvittenmarmelad

Vår ciceron Gunnel Karlsson vill gärna dela med sig av sitt spännande recept på kvittenmarmelad. Kvittenmarmelad – gjord på äkta kvitten, dvs frukterna från trädet Cydonia oblonga, stora päron eller äppleformade frukter som mognar sent på hösten.

Läs mer
2017-06-07

Glad sommar

Vi vill önska er alla en riktigt glad sommar. Vi finns på plats hela sommaren för att hjälpa dig med din nästa resa!

Läs mer
2017-04-25

Seniormässan i Malmö

Träffa oss på den stora Seniormässan i vår. Vi bjuder även på ett antal intressanta föredrag för dig som är aktiv senior och i vår monter finner du unika reseerbjudanden!

Läs mer
2018-05-04

Möt oss på Seniordagen

SENIORDAGEN I KUNGSTRÄDGÅRDEN 8/5 KL. 10-16. Varmt välkommen att träffa oss i Kungsträdgården på tisdag. I år har vi tur att körsbärsträden står i blom.

Läs mer
2017-01-23

Hannu tipsar om vinterträdgårdens skatter

Recept: När frosten har varit framme så är grönkålen en av de växter i vinterträdgården som smakar bäst. Plocka in, tillaga och avnjut!

Läs mer
2017-01-04

Säsong för Jordärtskockan

Recept: Så här mitt i vintern är jordärtskockan jämte grönkålen en av få ätliga växter i trädgården som frodas. Trädgårdsjournalisten Gunnel Carlson menar att Jordärtskockor är fantastiska

Läs mer
2016-11-05

Julhälsningar med recept

Recept: I dessa juletider - prova denna klassiska efterrätt från Österrike! Allra godast är en Apfelstrudel när den är dagsfärsk och bakad med syrliga äpple

Läs mer
2016-10-24

Ny flodkryssningskatalog

Vår nya fina Flodkryssningskatalog 2017 är här. I den presenterar vi flera gamla favoriter såväl som nya kryssningar - inte mindre än 13 st totalt. Alla resor hittar du på vår hemsida. Håll utkik – vi fyller på med nya resor hela tiden!

Läs mer
2017-03-14

Gilla oss på Facebook!

På Grand Tours Facebooksida lägger vi ut nyheter och erbjudanden om våra resor och olika evenemang. Gilla oss på Facebook så missar du ingenting!

Läs mer