Flodkryssningskatalog 2017Omväxling förnöjer. Det vet alla som någon gång har rest på en flodkryssning. Bekvämt tillbakalutad i en däckstol kan du njuta av ett pärlband av nya vyer – för att i nästa stund göra ett spännande strandhugg utmed fartygets rutt. Flodkryssningar är den perfekta kombinationen av avkoppling och aktivitet, njutning och upplevelser. Det är därför lätt att förstå det ständigt växande intresset för detta klassiska sätt att resa. Många av våra resenärer väljer att kryssa med oss år efter år – vissa till och med flera gånger per år.

Grand Tours var först i Sverige med att introducera flodkryssningar i österled för 20 år sedan. Nu har vi förstärkt vårt utbud av flodkryssningar ytterligare. Du kan välja att kryssa med oss på några av de vackraste vattenvägarna i Europa. Våra mest populära rutter går på Donau, Mosel & Rhen och Douro. En annan favorit är Volga från S:t Petersburg till Moskva. Nytt för i år är Seine och Bordeaux samt sträckan Amsterdam till Basel och Wien till Amsterdam. En del av våra kryssningar har olika teman, såsom mat och vin, trädgård, historia, musik eller kultur. Alla erbjuder dom gemenskap ombord!

Gemensamt för alla våra flodkryssningar, oavsett rutt, är att de ger dig en inblick i landets historia och kultur. Under kunnig färdledning som brinner för regionen och gör din resa oförglömlig. Du kan också förvänta dig kulinariska upplevelser och tillfällen att provsmaka lokala delikatesser och viner. De flesta av våra flodkryssningsfartyg tar omkring 100 passagerare, vilket innebär att stämningen ombord är familjär och att du lätt träffar nya goda vänner. Liksom det mesta under resan ingår många av utflykterna i priset. För dig som uppskattar extra komfort erbjuder vi i år avgångar med nya premiumfartyg.

Förutom kryssningar erbjuder vi innehållsrika kunskapsresor, hälsoresor, bridgeresor och långtidssemestrar. Besök gärna vår hemsida, grandtours.se, för att läsa mer om alla våra olika resor. Där kan du också boka din resa, dygnet runt. Om du hellre vill tala personligen med någon av våra kunniga resesäljare så kontakta oss på telefonnummer 08-24 15 25 (mån–fre kl 9–17).

Här hittar du alla våra aktuella flodkryssningar.

Varmt välkommen att kryssa med oss!

Cecilie Eslander VD, Grand Tours