Välkommen till Seniormässan i Malmö

Vi på Grand Tours vill önska dig varmt välkommen att möta oss under kommande Seniormässa i Malmö (Malmömässan) 9-11 maj. Mässan är Sveriges största mötesplats för seniorer, här finner du produkter och tjänster utställning, underhållning och seminarier.

Vi på Grand Tours finns på plats i vår monter tillsammans för en trevlig pratstund och delar med oss av våra innehållsrika resor. Särskilda Mässerbjudanden kommer vi ha med oss till dig som besöker vår monter någon av dagarna. Kom förbi så berättar vi mera om våra resor på Grand Tours.

Kom på vårt föredrag! Vi utlovar intressanta föredragshållare med anekdoter och spännande berättelser.

Gunnel Carlsson

Gunnel Carlson är författare och trädgårdsjournalist. När hon inte medverkar i SVT:s "Gokväll" resor hon gärna och förmedlar sina stora kunskaper om trädgårdar, kryddor och exotiska växter. Gunnel har gett ut en bok med rubriken "Min gröna passion", där hon delar med sig av sitt trägårdstänk. Gunnel har även en blogg där hon publicerar aktuella trädgårdstips: www.tradgardsriket.se. Gunnel Carlson har även medverkat som jury i SVT:s "Trädgårdskampen".

Vi på Grand Tours finns i vår monter nummer (kommer snart) från 9-11 maj .Mässans öppettider är 10.00 - 16.00 alla dagar. Entré 100:-

Vill du se vad som planeras inför Seniormässan i Malmö, så kika på seniormässan.se eller följ dem på Facebook.