Hoppa till huvudinnehåll

Vårt utbud av resor

I 30 år har Grand Tours anordnat resor som både i innehåll och resmål ger lärorika och bestående minnen. Hos oss får du personlig service och kvalitet i alla led och nästan allt är inkluderat i resans pris. Resor med omtanke för resglada seniorer!

I vårt utbud har vi allt från kompletta Flodkryssningar, Havskryssningar och Långtidsresor till kunskapsfyllda Temaresor och välgörande Hälsoresor. Därtill erbjuder vi ett stort antal Bridgeresor och Läsarresor i samarbete med föreningar och tidningar, t.ex Vandringsresor, Trädgårdresor, Kulturresor och Mat- & vinresor.

Tack vare våra erfarna ciceroner och färdledare tillåts du koppla av och njuta av resan. I Grand Tours ingår också PROmedlemsresor som anordnar innehållsrika resor för PRO:s medlemmar.

Välkommen till oss på Grand Tours.

Alla våra

Flodkryssningar

En flodkryssning är ett perfekt sätt att resa och upptäcka Europas floder. Med Grand Tours kan du göra flodkryssningar på Donau, Douro, Rhen och Mosel, Hollands kanaler, Seine, tre floder i Bordeaux samt Rysslands vackra vattenvägar.

Läs mer
Alla våra

Långtidsresor

Byt kylig svensk vinter mot en långtidssemester i ett behagligt milt Sydeuropa! Boka en solmånad och välj att resa med oss på långtidsresa till solsäkra Algarve, Cypern, mysiga Nerja eller genuina Almuñécar.

Läs mer
Alla våra

Tågresor

Med tåg har du gott om tid att njuta av den natursköna resvägen ner till södra Europa.

Läs mer
Alla våra

Bridgeresor

Vi erbjuder ett stort urval av bridgeresor till när och fjärran, med allt från Birka till Rio de Janeiro. Boka din nästa bridgeresa med oss och upplev omtanke, service och kvalité!

Läs mer
Alla våra

Temaresor

Under bekväma former utforskar vi resmål som utmärker sig för sin historia och vackra natur, så som Berlin, Kroatien, Italien och Andalusien. Nya kunskaper, svenska färdledare, halvpension och alla utflykter ingår.

Läs mer
Alla våra

Läsarresor

På uppdrag av samarbetspartners och tillsammans med magasin, tidningar och föreningar arrangerar vi utvalda resor under året.

Läs mer
Alla våra

Jul och nyårsresor

I år erbjuder vi återigen våra populära Jul- & Nyårsresor till Almuñécar och Nerja i Spanien, samt vår festliga Nyårskryssningar till Amsterdam och på Donau.

Läs mer
Alla våra

Trädgårdsresor

Intresset för trädgård och odling bara växer och växer, och därmed intresset för trädgårdsresor. Res med våra kända trädgårdsexperter.

Läs mer
Alla våra

Vandringsresor

Upptäck våra nya vandringsresor. Sköna intryck på en dags vandring är alltid många och delade med andra blir de gärna starkare.

Läs mer
Alla våra

Musikresor

Favoritresors musikresor har flyttat till Grand Tours. Resorna fokuserar på att förmedla de bästa operaresorna och musikresorna inom genren klassisk musik.

Läs mer
Alla våra

Hemslöjdsresor

Hemslöjdsresor har flyttat till Grand Tours. Lär dig nya tekniker och få tips av erfarna slöjdexperter samtidigt som du upplever landets natur och kultur.

Läs mer