Hoppa till huvudinnehåll

Reseinspiration

Låt dig inspireras till din nästa reseupplevelse med Grand Tours. Många resenärer hör av sig till oss med hälsningar och bilder från sina resor.

Här publicerar vi reseberättelser, kåserier och berättar om hur det är att resa med oss på t.ex en flodkryssning, långtidsresa eller en rundresa. Våra duktiga ciceroner och medarbetare och inte minst våra kära resenärer delar med sig av sina upplevelser från våra resor. Mycket läsglädje!

Välkommen till oss på Grand Tours.

Natursköna resor på räls

Upptäck vår nygamla resform, nämligen resor med tåg, där själva tågresan i är en del av upplevelsen. Alla älskar Italien!

Läs mer

Sjätte flodkryssningen för fyra äventyrslystna systrar

Kanske var det Tjajkovskij-aftonen vid Volga, där systrarna fann ursprunget till Svansjön. Eller kryssningen i Holland en ovanligt kall april, då tulpanerna lyste med sin frånvaro, men skratten var desto fler?

Läs mer

"Vi byter slask mot blomstrande vårväder"

Värmande solstrålar och skön atmosfär! Att byta kylig svensk vinter mot ett milt Sydeuropa lockar allt fler av våra resenärer, som under ett antal vinterveckor väljer att resa med oss till solsäkra Algarvekusten, skattkammarön Malta, pärlan Nerja eller genuina Almuñécar.

Läs mer

Långtidsresor - ett andra hem i solen

Att byta kylig svensk vinter mot ett milt Sydeuropa lockar allt fler av våra resenärer, som under ett antal vinterveckor väljer att resa med oss på en långtidsresa.

Läs mer

Att åka på Flodkryssning

Få resor är så bekväma som just flodkryssningar! Från soldäck möts du av nya vyer runt varje krök. Det familjära livet ombord, tillsammans med gamla och nya vänner, ger mersmak och minnen för livet!

Läs mer

Att åka på Rundresa

Våra rundresor ger nya kunskaper. Under bekväma former får du upptäcka unika platser som utmärker sig för sin spännande historia och vackra natur. Svenska ciceroner leder resorna.

Läs mer

Långkryssningar med M/S Birka

Grand Tours har många års erfarenhet av att ordna trivsamma och prisvärda kryssningar, med god mat och spännande utflykter i land. I sommar kan vi återigen erbjuda fem härliga kryssningar med vackra fartyget M/S Birka

Läs mer

På Donau med Grand Tours

Få vattenvägar är så spännande som Donau! Med sin historia som handelsväg har Donau haft stor betydelse och därmed givit oss möjlighet till innehållsrika och intressanta kryssningar. Under året 2018 erbjuder vi inte mindre än sju avgångar på Donau!

Läs mer

Yoga för alla

En stunds yoga, följt av en frukost ute på terrassen mot havet. Grand Tours populära yogaresor innehåller en perfekt kombination av fysisk och mental rekreation.

Läs mer

Spela bridge med oss på din resa

Grand Tours har många års erfarenhet av att ordna trivsamma och prisvärda bridgeresor, där bridgespel kombineras med kultur- och naturupplevelser.

Läs mer