VI PÅ GRAND TOURS har lång erfarenhet av att erbjuda spännande och intressanta resmål. Ute på våra destinationer har vi ett tjugotal svensktalande reseledare stationerade, alla med anknytning till landet i fråga. Därtill har vi ett trettiotal färdledare som åker ut med våra grupper på rundresor och kryssningar runt vår jord. 

VI HETER GRAND TOURS och vårt företagsnamn är inspirerat av grand tour – bildningsresa – ett fenomen som hade sin blomstringstid under slutet av 1700-talet. I den andan erbjuder vi kvalitetsresor med mer innehåll.

RESOR MED VUXEN SMAK. Genom åren har flera tusen resenärer gjort flodkryssningar med oss, besökt kurorter, rest på tåg- och temaresor eller njutit en långtidssemester i södra Europa. Vår ambition är att alltid erbjuda intressanta och välordnade resor som bygger på omtanke, personlig service och genuint engagemang. Gemensamt för våra resor är att mycket är inkluderat redan i grundpriset. På våra flodkryssningar ingår inte bara måltider och aktiviteter ombord, utan också många utflykter. En annan fördel när du reser med oss är att dina medresenärer delar dina intressen.

CICERONER OCH KUNNIGA FÄRDLEDARE. Med hjälp av våra namnkunniga ciceroner och duktiga färdledare, kan du lära mer och njuta av resan. Men att resa handlar inte bara om den tid du tillbringar på resande fot. Det handlar minst lika mycket om förväntningar inför och minnen efter resan. Därför prioriterar vi alltid kvalitet och personlig service. Det innebär bland annat att vi har kunniga resesäljare som hjälper dig att boka din resa, och att du blir väl omhändertagen av våra svensktalande färdledare och värdinnor under resan.

Välkommen att resa med oss på Grand Tours!

 Se alla aktuella resor