Svensktalande värdinnor
På samtliga långtidsdestinationer erbjuder vi omfattande resmålsservice. Våra kunniga värdinnor kan hjälpa dig med de flesta praktiska frågor som kan dyka upp – allt från tips om roliga utflykter till kontakt med läkare. De kan mycket om orten du bor på och pratar självklart också landets språk.Aktiviteter på våra långtidsresor
Boule, frågesport, bridge, språkkurs, vinprovning, vandring, spa eller cykling? Vi har valt ut resmål som erbjuder många olika slags upplevelser. Förutom att utforska omgivningarna på egen hand kan du delta i de aktiviteter som arrangeras av våra värdinnor.

Mat och dryck
Att upptäcka mat- och vinkulturen i ett annat land är en viktig del av reseupplevelsen för många. En längre vistelse ger dig möjlighet att hitta dina favoriter vad gäller såväl restauranger som lokala handlare. I boendet ingår självhushåll, men ofta finns möjlighet att köpa frukost- eller halvpension som tillval om du vill det.

Våra långtidsresmål
Här hittar du beskrivningar av våra långtidsresmål - Mellieha på Malta, Madeira, Vilamoura på Algarvekusten i Portugal, Nerja och Almuñécar i södra Spanien.

Välkommen att höra av dig till oss om du har frågor om Långtidsresor!

Klicka här för aktuella Långtidsresor »