Hoppa till huvudinnehåll

Vårt utbud av resor

Sedan 1986 har Grand Tours anordnat resor som både i innehåll och resmål ger lärorika och bestående minnen. Hos oss får du personlig service och kvalitet i alla led och nästan allt är inkluderat i resans pris. Resor med omtanke för våra resglada resenärer!

I vårt utbud har vi allt från sagolika Flodkryssningar, Havskryssningar, Tågresor och sköna Långtidsresor till kunskapsfyllda Temaresor och välgörande Hälsoresor. Därtill erbjuder vi Läsarresor i samarbete med föreningar och tidningar. Nya reseteman hos Grand Tours är Vandringsresor, Trädgårdresor, Musikresor och Hemslöjdsresor.

I Grand Tours ingår PRO Medlemsresor som anordnar innehållsrika resor för PRO:s medlemmar.

Välkommen till oss på Grand Tours!

Alla våra

Flodkryssningar

En flodkryssning är ett perfekt sätt att resa och upptäcka Europas floder. Med Grand Tours kan du göra flodkryssningar på Donau, Douro, Rhen och Mosel, Hollands kanaler, Seine samt tre floder i Bordeaux.

Läs mer
Alla våra

Hemslöjdsresor

Lär dig nya tekniker på workshops och få tips av erfarna slöjdexperter samtidigt som du upplever landets natur och kultur.

Läs mer
Alla våra

Långtidsresor

Byt kylig svensk vinter mot en långtidssemester i ett behagligt milt Sydeuropa! Boka en solmånad res med oss på långtidsresa till solsäkra Almuñécar eller Nerja på spanska solkusten.

Läs mer
Alla våra

Läsarresor

På uppdrag av samarbetspartners och tillsammans med magasin, tidningar och föreningar arrangerar vi utvalda resor under året.

Läs mer
Alla våra

Musikresor

Alla våra musikresor till opera och klassisk musik har en sak gemensamt; det handlar om musik värd en resa!

Läs mer
Alla våra

Temaresor

Under bekväma former utforskar vi resmål som utmärker sig för sin historia och vackra natur med vår svensktalande färdledare.

Läs mer
Alla våra

Trädgårdsresor

Intresset för trädgård och odling bara växer och växer, och därmed intresset för trädgårdsresor. Res med våra kända trädgårdsexperter.

Läs mer
Alla våra

Tågresor

Med tåg har du gott om tid att njuta av den natursköna resvägen ner till södra Europa.

Läs mer
Alla våra

Vandringsresor

Upptäck våra nya vandringsresor. Sköna intryck på en dags vandring är alltid många och delade med andra blir de gärna starkare.

Läs mer