Intresset för att spela bridge uppstod redan för mer än hundra år sedan, i slutet av 1800-talet, och spred sig snabbt över världen under 20- och 30-talen. Reglerna för kontraktsbridge, den spelform som vi i allmänhet avser när vi talar om bridge, började tillämpas i början av trettiotalet, ungefär samtidigt som spelet introducerades i Sverige. År 1933 instiftades Sveriges bridgeförbund och några år senare blev Sverige Europamästare med ett fyrmannalag bestående av bland andra legendaren Rudolf ”Putte” Kock.

Samarbete med Svenska Bridgeförbundet

Alltsedan 90-talet har vi haft äran att arrangera trivsamma, uppskattade och prisvärda resor för tusentals bridgeentusiaster, som under en kortare eller längre tid tillsammans kunnat ägna sig åt det roligaste som finns, nämligen att spela bridge med nya och gamla vänner i inspirerande miljöer.

En bridgeresa med Grand Tours inkluderar det som våra kunder efterfrågar och behöver för att resan skall bli lyckad: Ett bra hotell med ett attraktivt läge på resmålet, välsmakande måltider, inspirerande miljöer i närområdet och på utflyktsavstånd, utmärkt service på hotellet och inte minst från våra erkänt kunniga bridgevärdar. Och det viktigaste av allt: Bra faciliteter som gör att själva bridgespelandet blir avkopplande, njutningsfullt och minnesvärt.

Goda nyheter ovh klassiska bridgeresor

Det som gör Grand Tours till en av Sveriges ledande arrangörer av bridgeresor är våra resor till södra Europa, till länder som Italien, Spanien och Portugal.

I årets program presenterar vi med stolthet nyheter som eleganta Estoril utanför Portugals charmerande huvudstad Lissabon. Vi har även en efterlängtad nyhet i Italien, nämligen till välkända Riva del Sole, det svenskägda hotellet beläget vid egen sandstrand i södra Toscana.

Och vi är precis lika stolta över våra klassiska bridgeresor till Spanien: Den vita vackra små­ staden Nerja i Andalusien, och klassikern Mallorca där vi bor ståndsmässigt på fyrstjärnigt hotell i den lugna kuststaden Santa Ponsa, väster om det pulserande Palma.

Trivselbridge med kvalitet

Alla våra bridgeresor innehåller det som vi valt att kalla trivselbridge: Vi spelar inte om pengar, utan för att det är roligt, och detta i kombination med god mat, natur- och kulturupplevelser. Våra kunniga bridgevärdar finns alltid med för att leda spelet och ge bästa tänkbara service till deltagarna. Oavsett vilken bridgeresa du föredrar, så får du en minnesvärd och prisvärd resa tillsammans med likasinnade, en resa med mycket omtanke, service och kvalitet!

Boka er egen gruppresa

Om ni är ett sällskap bridgevänner om minst 10 personer, kanske en grupp inom er lokala förening, som vill göra en egen bridgeresa så hjälper vi gärna till att sy ihop en resa för just er. Kontakta oss så utformar vi resan helt enligt era önskemål!

Våra populära bridgekryssningar

Kom med på en komplett Bridgekryssning ombord på trivsamma fartyget M/S Birka. Tillsammans med våra kunniga bridgeledare spelar du bridge med nya och gamla vänner, äter gott, umgås och dansar till skön musik.

Hotel Riva del Sole, Toscana, Italien

Den svenskägda semesteranläggningen Riva del Sole är en av Italiens mest kända och eftertraktade. Hotellet är beläget vid havet med en privat strand. Inom Riva del Sole finns Spa-anläggning, gym, två pooler varav en med havsvatten, restaurang, pizzeria och tre barer. Hotellets 156 rum har luftkonditionering, dusch/wc, hårfön, telefon, satellit-tv, kassafack, minibar, balkong eller markterrass. I priset ingår halvpension, frukost och middag, som serveras i huvudrestaurangen. Vi spelar bridge i ett reserverat konferensrum under veckan.

Hotel Londres, Estoril, Portugal

Hotel Londres är ett välkänt, nyrenoverat och mycket uppskattat trestjärnigt hotell i svensk regi, beläget i en lugnare del av fashionabla Estoril. Från hotellet är det en kort promenad till stranden och stadens casino. Hotellet erbjuder 118 komfortabla rum, alla med ljus och modern inredning. Badrum med dusch/ bad och wc, satellit-tv, kassafack, litet kylskåp, telefon, luftkonditionering, balkong. (Enkelrum är utan balkong.) Utflykter till Lissabon och sagostaden Sintra, liksom frukost och fyra middagar med vin ingår.

Hotel Punta del Mar, Mallorca, Spanien

Elegant hotell beläget på en klippa i Santa Ponsa med en storslagen utsikt över Medelhavet. Smakfulla och ljust inredda hotellrum, utrustade med satellit-TV, telefon, minikylskåp, vattenkokare, säkerhetsfack (mot avgift), trådlöst internet, luftkonditionering och badrum med dusch. Alla rum har balkong med havsutsikt. Hotellet har poolområde med solterrass, restaurang, bar och café. Hotellets Spaavdelning och gym får utnyttjas utan kostnad av hotellets gäster. Dock kostar behandlingar samt vissa aktiviteter extra.

Klicka här för alla bridgeresor »