Hoppa till huvudinnehåll

Läsarresor

Skräddarsydda resor med utvalda samarbetspartners

På uppdrag av samarbetspartners och tillsammans med magasin, tidningar och föreningar arrangerar vi utvalda resor till våra resmål.

Vi är stolta över att kunna erbjuda kunskapsfyllda läsarresor med innehåll, kvalitet och må-bra upplevelser. Det är allt från Vandringsresor, Trädgårdresor, Kulturresor och Mat- & vinresor. Resorna går till resmål som vi på Grand Tours känner mycket väl. 

Vi har återkommande resor i samarbete med bland annat HÄLSA, Tidningen Vi, Icakuriren, Mitt Media, Upptäck DN, VLT, Hemmets Journal med flera. 

Alla är välkomna att följa med på våra läsarresor. Ibland behöver du bli prenumerant på en tidning för att få specialpriset.


Fråga oss om läsarresan Grand Tours Reserådgivare

info@grandtours.se

08-241525

Resor i grupp som kan passa dig

Läsarresa, Rundresa, Italien

MittMedia Sol och kultur i Italien

Läsarresor till den italienska småstaden Terracina 26 maj. I den charmerande semesterstaden Terracina upplever vi italienskt vardagsliv i ordets bästa bemärkelse. Här dominerar stranden, havet och den trivsamma atmosfären stadsbilden med mängder av

Ciceron
Svensk färdledare
Avreseort
Stockholm
Avresor
26 maj
8 dagar
Från 9 495 kr
Flodkryssning, Läsarresa, Dniepr

SvD accent Flodkryssning på Dniepr med Malcolm Dixelius

Dniepr är Europas fjärde längsta flod. Huvuddelen av floden flyter genom Ukraina och mynnar i Svarta havet. Floden var en av de viktigaste lederna för de svenska vikingarna vid sina resor till Konstantinopel. Kom med på denna 12 dagar långa

Ciceron
Malcolm Dixelius
Avreseort
Stockholm, Köpenhamn
Avresor
7 sep
12 dagar
Från 21 995 kr
Läsarresa, Rundresa, Tyskland

Vi - Historiska Berlin med Jan Mosander

Få huvudstäder i Europa har sådan magisk attraktionskraft som Berlin. Under fyra decennier var staden delad i ett öst- och västblock. Märkt av sin historia och fylld av minnesmärken, museer och andra intressanta sevärdheter bjuder Berlin på nya

Ciceron
Jan Mosander
Avreseort
Stockholm
Avresor
7 okt
4 dagar
Från 11 995 kr
Läsarresa, Spanien

Vi och våra vänner till Mallorca

Tillsammans med konstnären Lars Lerin, skådespelaren Krister Henriksson och författaren Lena Andersson och besöker vi Mallorca med sitt sköna klimat och charmerande kulturbyar.

Avreseort
Köpenhamn, Stockholm, Stockholm
Avresor
19 okt
8 dagar
Från 16 995 kr
Läsarresa, Rundresa, Kroatien

Vi -Gröna Kroatien

I skördetid reser vi till det frodiga landskapet Dalmatien i gästvänliga Kroatien och upplever dess flora och kultur varvat med god mat och dryck. Vi bor bevkämt i i mysiga småstaden Makarska, beläget nedanför Biokovomassivet alldeles vid det

Ciceron
Gunnel Carlson
Avreseort
Stockholm
Avresor
20 okt
8 dagar
Från 16 995 kr
Flodkryssning, Läsarresa, Frankrike

Vi - Vinkryssning Beaujolais Nouveau

Torsdagen den 15 november är det premiär för försäljningen av årets Beaujolais Nouveau. När vinet lanserades första gången i Sverige, på slutet av 70-talet, gjorde det succé. Fortfarande förknippas lanseringen av Beaujolais Nouveau med feststämning.

Ciceron
Gunilla Hultgren Karell
Avreseort
Stockholm
Avresor
11 nov
5 dagar
Från 14 995 kr